söndag, augusti 02, 2009

Söndag 2 aug

Det börjar närma sig flytten nu. Igår kväll hade Jessica och Hasses vänner ordnat en flyttfest för dem. Festen var hemma hos Carol, det var kallt och grått så vi hade en del av festen inne. De hade hyrt ett hopptält åt barnen, det fanns massor med mat och snacks och allt gick i Texas stil. Väldigt trevligt, många goda vänner och massor med barn, Victor och Simon hade jätteroligt med kompisarna och vi vuxna hade också mycket trevligt. Det blev en lugn fest vi var hemma till kl 11.

Idag, söndag, har vi hunnit med några timmar vid poolen, vattnet var iskallt, trots att det var ca 29 grader, men vad gör det att vattnet är kallt jag badar inte och ungarna bryr sig inte, dom badar ändå.
I morgon kommer flyttfirman och börjar packa, vi får ta med oss barnen och hunden och fara iväg på nåt roligt. Vet inte om jag kan skriva nåt mer på några dagar, men jag återkommer så snart jag kan.

Här kommer en ny bild på huset, den förra var från mäklaren och inte så bra, den här har Hasse tagit när han var ner på besiktningen.



Nu är det dags för middag, klockan är 5,30 på söndag eftermiddag.

Vi hörs

Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar